Nieuws!

Template inschrijfbewijs

In sommige steden/gemeenten doen wij, door middel van een lokaal fonds, een terugbetaling op bepaalde sportactiviteiten en/of jeugdverenigingen.
De bedragen en voorwaarden verschillen per gemeente.

Wat hebben wij nodig om een terugbetaling te verwerken?
– een betaalbewijs van de activiteit 
– een inschrijfbewijs bij de club/vereniging

Hieronder kun je een blanco inschrijfbewijs vinden wat je kan afdrukken en meteen laten invullen bij de verantwoordelijke van de club.

Wil jij nu weten of je hier recht op hebt en waar je allemaal een terugbetaling voor kan aanvragen?
Neem dan zeker contact met ons op!
011 23 24 95   –   info@rapopstap.be

Vakantie Op Wieltjes

Wil je graag op vakantie maar heb je geen auto? Dan raak je vaak moeilijk op je bestemming. Reizen met het openbaar vervoer kan een hele puzzel zijn en soms is het best nog wat wandelen vanaf de dichtstbijzijnde halte. 

Met ‘Vakantie op wieltjes’ zorgen vrijwillige chauffeurs voor vervoer vanaf 3 stations in Limburg (Genk, Hasselt en Lommel) naar moeilijk bereikbare vakantieverblijven in de buurt. Zelfs een tussenstop bij de supermarkt behoort tot de mogelijkheden.

Filmpje

Toeren met taxi's

Sinds kort kan je in de Vlaamse Ardennen “toeren met taxi’s”. Boek je een vakantie bij De Oude Notelaer, Zorghotel Prinsenhof, De Kleppe of La Quitapenas? Dan ontvang je vouchers die je kan gebruiken om je ter plaatse te laten rondvoeren door een taxi.

Zo kan je deze prachtige streek ook verkennen wanneer je je met het openbaar vervoer verplaatst.

Aankomend festivalseizoen

Groep ticketverkoop

Binnenkort start het festivalseizoen weer. Voor de grootste festival zullen wij een groepsverkoop doen. 

Dit wil zeggen dat wij jullie op de hoogte brengen wanneer onze telefonische verkoop zal plaatsvinden en dat je individueel geen tickets kunt aankopen voor deze datum.  Zijn onze kaarten uitverkocht en zijn er nog tickets beschikbaar via Vrijuit. Dan kun je uiteraard nog steeds individueel een ticket kopen.

Net zoals bij andere grote evenementen zal het een kwestie zijn van bellen in de hoop een ticket in de wacht te slepen. Hou je mailbox in de gaten voor de eerste festivals die op op ons programma staan: Graspop en Pukkelpop.