UiTPAS

UiTPAS logo groen +groen(cmyk)
Wat is de UiTPAS?

UiTPAS is jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis. Spaar punten als je deelneemt en ruil voordelen. Mensen in armoede hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Met dit kansentarief krijg je sterke kortingen bij de deelnemende partners/activiteiten.

Met je gespaarde punten kan je heel wat voordelen omruilen. Bij meer dan 3000 organisatoren kun je de gespaarde punten omruilen gaande van korting, een gadget tot een cadeau. 

Belangrijk om te weten is dat je met je UiTPAS punten kunt sparen in gans Vlaanderen. Het kansentarief is echter alleen gekoppeld aan activiteiten of partners die in jouw eigen gemeente voorkomen.

In welke gemeente is Rap Op Stap Horizont Limburg verbonden aan de UiTPAS?

Klik op de onderstaande linken om naar jouw gemeente te gaan. Op deze manier zie je perfect waar je hem kan aankopen/afhalen en waar je korting kunt krijgen. 

Bovenlokale partners

Er zijn reeds een aantal partners die bovenlokaal zijn. Dit wil zeggen dat je met je UiTPAS(kansentarief) recht hebt op korting, ook buiten jouw eigen gemeente. De belangrijkste hebben we voor jou op een rijtje gezet. Wil je de ganse lijst bekijken? Klik dan hier.

Technopolis

Op vertoon van een UiTPAS met kansentarief krijg je maar liefst 80% korting op je tickets aan de kassa in Technopolis. Die korting is geldig voor UiTPAS-houders van álle UiTPAS-regio’s. Daarnaast krijg je in onze shop 10% korting in ruil voor 5 UiTPAS-punten, ook als je een UiTPAS zonder kansentarief hebt.

Museumpas

Personen die beschikken over een UiTPAS  mét kansentarief kunnen in een deelnemend museum een museumpas aan kansentarief kopen voor €12.

Pasar

Pasar biedt een lidmaatschapskorting aan voor houders van een UiTPAS met kansentarief. Het lidmaatschap bedraagt dan €7.80 in plaats van €39.

Gezinsbond

Het kansenlidmaatschap bedraagt € 9 voor het lidjaar 2023. Dit lidjaar start op 1 juli 2022 en loopt tot en met 31 december 2023.
Mail naar contact@gezinsbond.be en vermeld je UiTPAS-nummer. Dat is het nummer op de achterzijde van je kaart.
Ben je nog geen lid van de Gezinsbond en heb je een UiTPAS met recht op verminderd tarief? Dan krijg je het eerste jaar een gratis instaplidmaatschap.