Themavakanties

02

Wil je graag op reis maar schrikt het je af om alles zelf te regelen? Vind je het moeilijk om tijdens je vakantie leuke activiteiten te ondernemen of wil je gewoon graag nieuwe mensen leren kennen? Dan zijn onze jaarlijkse themavakanties echt iets voor jou.

Horizont vzw organiseert enerzijds vakanties voor kleine groepen waarbij er een programma wordt uitgewerkt rond één bepaald thema. De groep beleeft deze vakantie volledig samen. Anderzijds organiseert Horizont vzw ook vakanties voor grotere groepen waarbij de vrijwilligers uitstappen aanbieden in groep maar waar de deelnemers ook zelfstandig (zonder begeleiding) op stap kunnen gaan.  Deze info vind je uiteraard bij elke aangeboden vakantie terug. Je kiest gewoon wat het beste bij jou past.

Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over een slaapplaats, vervoer of maaltijden, alles wordt immers georganiseerd door  Horizont vzw. Het enige wat jij, als deelnemer moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukste lijkt en de rest doet Horizont vzw voor jou. Enthousiaste vrijwilligers gaan mee op themavakanties om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen een aangename vakantie beleefd.

Ieder jaar worden de themavakanties voorgesteld tijdens onze vakantiebeurs. Je maakt kennis met het aanbod en je kunt je vanaf dat moment op de lijst zetten om deel te nemen. Achteraf worden de groepen samengesteld en krijg je te horen of je mee kan op groepsvakantie.

Onze vakantiebeurs 2024 vindt plaats op zaterdag 27 december in het CCHA Hasselt.

Verdere informatie vind je hier