Cultuur

live music, rock, show-2219036.jpg

Een festivalletje doen, een culturele voorstelling bijwonen, een spetterend optreden van jouw favoriete artiest? Dit wordt mogelijk door Rap Op Stap.

Vanaf nu kan ook jij genieten van de vele optredens en evenementen die her en der worden georganiseerd.

Hiervoor doen we meestal beroep op onze partner Vrijuit. Bekijk regelmatig het aanbod en neem contact op met Rap op Stap Horizont Limburg om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Wij werken ook samen met diverse cultuurcentra. Ben jij gebeten door het culturele aanbod van één van de cultuurhuizen? Vraag zeker na hoe jij korting kan krijgen.

  • voor deelnemers wonende in een gemeente met UiTPAS. Deze kunnen hun kansentarief onmiddellijk gebruiken in het Cultureel Centrum van hun eigen gemeente.
  • voor andere deelnemers proberen wij voor jou uit te zoeken of er een kortingstarief mogelijk is.
Ondertussen blijven wij ook niet stilzitten en zijn we continu op zoek naar een samenwerking met nieuwe organisaties om het aanbod van de evenementensector verder uit te breiden. Heb je iets gezien, geef zeker een seintje zodat wij voor jou kunnen kijken of er mogelijkheid is tot korting.

Avansa

download
Knipsel

Rap op Stap Horizont Limburg werkt ook nauw samen met Avansa.

Wil je graag iets bijleren in je vrije tijd? Bij Avansa leer je altijd samen met anderen. Of het nu gaat om een workshop, een debat, een leesclub of een daguitstap. Er is vast en zeker iets in de agenda te vinden dat jouw interesse prikkelt.

Je bent immers nooit uitgeleerd. Neem daarom een kijkje bij de activiteiten

Inwoners van Hasselt met UiTPAS kansentarief kunnen rechtstreeks met korting inschrijven bij Avansa. Andere deelnemers kunnen via Rap Op Stap Horizont Limburg hun inschrijving aanvragen om recht te hebben op het sociaal tarief.